Ples i rekreacija

RITMIČKE IGRAONICE

PROGRAM: Program uključuje plesno-glazbene igre za razgibavanje i pravilno držanje tijela, za stjecanje koordinacije, ravnoteže i pažnje, ritmičke sastave, dramatizacije i improvizacije, te plesno-ritmičke obrade kraćih kompozicija

SKUPINE: predškolska djeca
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 45 minuta
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

DANCE FIT

PROGRAM: Program uključuje vježbe za zagrijavanje i kondiciju, plesne igre za stjecanje koordinacije, ravnoteže i pažnje, plesne sastave, dramatizacije i improvizacije

SKUPINE: djeca od 6 do 10 godina
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 45 minuta, dva puta tjedno po 45 minuta; utorkom i četvrtkom od 18.15 do 19.00 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a


PLESNA ŠKOLA

PROGRAM: Program uključuje upoznavanje i savladavanje osnovnih koraka, figura i sastava najpopularnijih standardnih, latino i disco plesova (bečki i engleski valcer, disco fox, rock and roll, foxtrot, sambu, rumbu, cha cha cha) . Tijekom tri mjeseca, strpljivim će ponavljanjem, uz iskusnu trenericu Hanu Dužević, otkriti čari društvenih plesova.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 24 sata tijekom tri mjeseca, jednom tjedno po 120 minuta;  petkom od 18.00 do 20.00 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

PLESNI KLUB

PROGRAM: Program je namijenjen polaznicima koji su završili plesnu školu. Uključuje plesne sastave, formacije, brojne figure i plesno usavršavanje najpopularnijih standardnih, latino i disco plesova. Uz iskusnu trenericu Hanu Dužević, ples postaje pravi užitak.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 36 sati tijekom školske godine, jednom tjedno po 90 minuta; petkom od 20.15 do 21.45 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a


AERO MIX

PROGRAM: Program uključuje plesno zagrijavanje, aerobičke plesne sekvence srednjeg intenziteta, vježbe razgibavanja i koordinacije, ciljane vježbe za oblikovanje tijela, vježbe snage i kondicije, te vježbe istezanje i opuštanje.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 60 minuta; ponedjeljkom i srijedom od 19.15 do 20.15 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

LATINO FIT

PROGRAM:  Plesna rekreacija koja povezuje plesne korake latinoameričkih plesova i aerobni trening srednjeg intenziteta. Vježbanje je zabavno i dinamično. Naglasak je na poboljšanju kondicije, jačanju mišića i oblikovanju tijela.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 60 minuta; utorkom i četvrtkom od 19.15 do 20.15 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

 

BASIC PILATES

PROGRAM: Program uključuje vježbe zagrijavanja i razgibavanja, te osnovne pilates vježbe s velikim i malim loptama i ostalim rekvizitima. Polaznici postupno stječu gipkost, oblikovano tijelo i dobru koordinaciju. 

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 60 minuta; utorkom i četvrtkom od 20.30 do 21.30 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

 

KOREKTIVNI PILATES

PROGRAM: Program uključuje vježbe zagrijavanja i razgibavanja, te pilates vježbe na strunjači s velikim i malim loptama, koje povoljno djeluju na gipkost zglobova i kralježaka.  Posebna se pažnja posvećuje vježbama istezanja i opuštanja.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 96 sati tijekom školske godine, tri puta tjedno po 60 minuta; ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.00 do 19.00 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

 

NAPREDNI PILATES

PROGRAM: Program uključuje vježbe zagrijavanja i razgibavanja, te intenzivne pilates vježbe na strunjači s velikim i malim loptama i ostalim rekvizitima. Polaznici  stječu gipkost, oblikovano tijelo i dobru koordinaciju. 

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 96 sati tijekom školske godine, tri puta tjedno po 60 minuta; ponedjeljkom i srijedom od 20.30 do 21.30 i petkom od 19.15 do 20.15 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

 

YOGA

PROGRAM: Program uključuje sistematsko opuštanje, yoga asane, tibetanske vježbe pomlađivanja, vježbe za energiziranje tijela i vježbe disanja. Vježbanjem se usklađuju psihičke i fizičke funkcije, te postiže gipkost i dobro zdravlje.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 60 minuta; ponedjeljkom i srijedom od 18.45 do 19.14 u Cerskoj , te utorkom i četvrtkom od 19.15 do 20.15 ili od 20.30 do 21.30 u KC-u
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a i Cerska 1

 

KOREKTIVNI PILATES popodnevne skupine

PROGRAM: Program uključuje vježbe zagrijavanja i razgibavanja, te pilates vježbe na strunjači s velikim i malim loptama, koje povoljno djeluju na gipkost zglobova i kralježaka.  Posebna se pažnja posvećuje vježbama koordinacije i ravnoteže, te istezanja i opuštanja.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta  tjedno po 60 minuta; utorkom i četvrtkom od 14.00 do 15.00 ili od 15.15 do 16.15 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

 

YOGA jutarnja i popodnevna

PROGRAM: Program uključuje sistematsko opuštanje, yoga asane, vježbe za energiziranje tijela, te vježbe disanja. Vježbanjem se usklađuju psihičke i fizičke funkcije, te postiže gipkost i dobro zdravlje.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 60 minuta; utorkom i četvrtkom od 16.30 do 17.30 ili srijedom i petkom od 11.00 do 12.00 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

 

JUTARNJE RAZGIBAVANJE

PROGRAM: Program uključuje plesne sekvence, vježbe zagrijavanja i razgibavanja, vježbe za energiziranje tijela, koordinaciju i ravnotežu, te vježbe disanja. Vježbanjem se usklađuju psihičke i fizičke funkcije, te postiže gipkost i dobro zdravlje.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 96 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 90 minuta; srijedom i petkom od 9.00 do 10.30 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a


PUTEVIMA TIŠINE, UNUTARNJEG MIRA I SKLADA  –  ANTISTRESNI PROGRAM 

Ideja vodilja ovog programa je: ŽIVOT JE SAMOPOSLUGA. Istovremeno postoje nebrojeni oblici ljepote i ružnoće, zadovoljstva i patnje, slobode i ovisnosti. Na nama je izbor. Ono što odaberemo dobiva našu pažnju, jer drugo i ne primjećujemo. Promjenom percepcije otvara se svijet novih mogućnosti.

PROGRAM: Program uključuje prezentacije, razgovore, vježbe sistematskog opuštanja, vođene fantazije, vježbe promjene percepcije i otpuštanja stresnih emocija, vježbe smijeha i radosti, vježbe svjesnosti i koncentracije, vježbe za energiziranje tijela, vježbe disanja.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, jednom tjedno po 120 minuta; utorkom od 19 do 21
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

Skip to content