Festival Stari plac

Pripremite se za odličan provod u kvartu jer Narodno sveučilište Dubrava u suradnji s Vijećem gradske četvrti Donja Dubrava priprema ljetnu kulturnu manifestaciju – Festival Stari plac! U srijedu, 3. srpnja 2024. s početkom u 19 sati, okupit ćemo se na Tržnici Dubrava, na adresi Cerska 1a, i udahnuti novi život ovoj pomalo zaboravljenoj lokaciji.

Što vas sve čeka? Puno toga! Za najmlađe tu je predstava Čarolija znanosti u izvedbi Boss Teatra – savršena prilika da mališani nauče nešto novo dok se zabavljaju. Kreativne duše mogu se pridružiti radionicama koje će voditi Ana Jakić Divković i Verica Stepić – garantiramo da ćete otkriti skrivene talente i možda čak ponijeti kući vlastito remek-djelo.

A što je festival bez glazbe? Ivana Starčević i Matija Antolić priredit će vam koncert za pamćenje uz hitove koji će vas natjerati da zapjevate i zaplešete. A kad smo već kod plesa, DJ Dabi (Valter Gross) preuzet će DJ pult i osigurati swing plesnjak za sve generacije. Bez obzira jeste li mladi ili mladi u srcu, noge će vas same nositi na plesni podij.

Pridružite nam se i postanite dio priče o revitalizaciji Starog placa! Očekujemo vas s osmijehom i dobrom energijom. Ulaz je, naravno, slobodan!

Vidimo se na Starom placu 3. srpnja – dođite i zabavite se s nama!


*Narodno sveučilište Dubrava zadržava pravo izmjene programa.


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr
Facebook Narodno sveučilište Dubrava

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050
www.ns-dubrava.hr
infocentar@ns-dubrava.hr

Dječje kazalište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 038
info@kazalistedubrava.hr
www.kazalistedubrava.hr
Facebook Kazalište Dubrava

Skip to content