Književna tribina: Šumovi u komunikaciji

Srijeda, 22. 5., 19:00, Mala dvorana, Kulturni centar, Dubrava 51 a
Književna tribina: Šumovi u komunikaciji
Kratko predavanje Marije Trapić Koska, predstave V. gimnazije (Beckett, Ionesco) pod vodstvom Vesne Muhoberac, prof., te razgovor s publikom
Ulaz slobodan


Što se to događa ispod šešira na Luckyjevoj glavi? Češlja li se ćelava pjevačica još uvijek na isti način? U potragu za pravim odgovorima na ta i neka druga važna pitanja uputila se družina iz zagrebačke V. gimnazije svojim kratkim predstavama po tekstovima Becketta i Ionesca, a pustolovina puta dovodi ih i k nama, u Dubravu 51 a. Osim tih književno-kazališnih poslastica, u Maloj dvorani Kulturnog centra, u srijedu, 22. svibnja očekuje vas i uzbudljivo izlaganje Marije Trapić Koska o šumovima u komunikaciji – u književnosti i ostatku života. Književna tribina počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan!

Predstavu „Ćelava pjevačica“ i Luckyjev monolog iz drame „U očekivanju Godota“ režirala je Vesna Muhoberac, profesorica u V. gimnaziji. U predstavi glume učenice i učenici Lucija Batinić, Paula Bušelić, Filip Daidžić, Nikolina Klečina, Antonija Jegić, Lukas Kalevski Novak, Luka Kateković, Nika Sabljić, Petra Širjan i Anja Vicković. Luckyjev monolog izvodi Luka Kateković. 

Marija Trapić Koska predaje u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna, voditeljica je Županijskog stručnog vijeća za nastavnike Hrvatskoga jezika u Zagrebu i ove godine redovna suradnica naše tribine.

Književna tribina dio je programa „Slušaj ovo! – tribine u ciklusima“ Narodnog sveučilišta Dubrava. 


*Narodno sveučilište Dubrava zadržava pravo izmjene programa.


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr
Facebook Narodno sveučilište Dubrava

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050
www.ns-dubrava.hr
infocentar@ns-dubrava.hr

Dječje kazalište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 038
info@kazalistedubrava.hr
www.kazalistedubrava.hr
Facebook Kazalište Dubrava

Skip to content