OTVORENI POZIV za sudjelovanje – Kreativno jutro 2024.

Narodno sveučilište Dubrava poziva kreativce, profesionalne i amaterske umjetnike, udruge, klubove, dječje vrtiće, škole, zadruge, obrte, mala poduzeća i druge pojedince i organizacije na sudjelovanje u Kreativnom jutru dana 15. lipnja 2024. godine, od 10 do 13 sati, ispred Kulturnog centra, na adresi Dubrava 51 a.

Kreativno jutro održat će se u sklopu Dana Dubrave, koji ove godine, u svom 20. izdanju, traju od 3. do 20. lipnja. Cilj je programa predstavljanje kreativnih snaga Dubrave. Pozivamo vas da prezentirate svoja umijeća, radove, aktivnosti, usluge i djelatnosti.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do ponedjeljka, 20. svibnja 2024. godine putem ovog obrasca.

Prijava mora sadržavati: naziv organizacije, ime i prezime odgovorne osobe, kontakt odgovorne osobe i kratki popis ili opis onoga što ćete prezentirati. Ovaj poziv i prijava putem web obrasca odnose se na neprodajnu prezentaciju, a dodatne informacije možete dobiti putem e-maila: dalibor.jurisic@ns-dubrava.hr.

U okviru programa bit će pripremljen i popratni sadržaj. U slučaju lošeg vremena program će se održati u predvorju Kulturnog centra.

Kreativno jutro i Dani Dubrave pridonose kontinuiranoj tendenciji Narodnog sveučilišta Dubrava za angažmanom i aktivnim uključivanjem stanovništva Dubrave te se nadamo da ćete nam se priključiti u oblikovanju kulturnog i urbanog života našeg kvarta!

Veselimo se Vašem sudjelovanju!


*Narodno sveučilište Dubrava zadržava pravo izmjene programa.


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr
Facebook Narodno sveučilište Dubrava

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050
www.ns-dubrava.hr
infocentar@ns-dubrava.hr

Dječje kazalište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 038
info@kazalistedubrava.hr
www.kazalistedubrava.hr
Facebook Kazalište Dubrava

Skip to content