Petkomedija: Roditeljski sastanak

Petak, 12. 4., 19:00 h, Mala dvorana, Kulturni centar, Dubrava 51 a
Petkomedija: Roditeljski sastanak
Stand-up komedija, izvodi Tin Sedlar 
Ulaznice u prodaji u  Infocentru radnim danom (pon-pet) 9:00 – 19:00


 „Roditeljski sastanak“ četvrti je one man show Tina Sedlara. Nakon show-ova „Ukratko“, „Pozitivan šok“ i „Treći dejt“, vrijeme je za show koji bi mogao biti najiskreniji i najživotniji. Unutra će biti uključen materijal koji je pisan od 2019. do 2022. godine, a dio materijala će i prvi put biti izvedeno baš na ovoj večeri.
 
Prvi koraci roditeljstva, panika prije roditeljstva, sjećanje na školske dane, anegdote i rad u školi – sve su to teme koje će novopečeni tata obraditi u ovoj večeri.
Koji vam je školski predmet bio najdraži, a od kojeg ste imali traume? Jeste li bili štreberi ili kampanjci? Koja profesorica je izazivala strah i trepet? Koliko puta ste pitali „Za koliko zvoni?“ Kako je vratiti se u školu u odrasloj funkciji? Kako preživjeti uzimanje zadnje čokoladice u kući u kojoj je trudna žena? Koliko je teško biti roditelj? Zašto beba postane tvoj cijeli svijet?
Hoćete li dobiti odgovore na ova pitanja? Ne znamo, ali vjerujemo da ćete se dobro zabaviti. Vidimo se na roditeljskom sastanku!
U slučaju nemogućnosti dolaska, napišite ispričnicu, inače se dobije neopravdani.

Tin Sedlar rođen je u Zagrebu, po struci pedagog, po muci komičar. Suosnivač i član BIS comedy kolektiva od 2020. godine, a sveukupno se bavi stand-up komedijom više od 13 godina. U svojoj karijeri ima preko 1100 nastupa, a uz stand-up, suautor je i izvođač uspješne kazališne predstave “Ocat i sin” koju izvodi sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom, a koja je izvedena više od 160 puta.

U svojoj 13-godišnjoj stand-up karijeri ima 4 različita samostalna showa:

  • “Ukratko” (2014.)
  • “Pozitivan šok” (2017.)
  •  “Treći dejt” (2019.)
  •  “Roditeljski sastanak” (2022.)
2021. godine Tin je dobio nagradu na Festivalu pučkog teatra Omišalj/Čavle za najboljeg mladog glumca u ulozi sina (“Ocat i sin”).
2022. godine predstava “Ocat i sin” osvojila je nagradu “Srebrni zub” na Festivalu u Poreču po ocjenama publike.
Inače, Tin je vjerojatno najmanji komičar na Balkanu, voli se šaliti na svoj račun, voli sve što vole mali, od mjuze sluša sve, ali na domaću zabavnu glazbu jednostavno poludi. Jedan je od naših najpristojnijih komičara, štreber po prirodi, rijetko razgovara s publikom tokom nastupa te se fokusira isključivo na svoj materijal. U prijevodu, prvi redovi su kod njega najsigurniji.


*Narodno sveučilište Dubrava zadržava pravo izmjene programa.


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr
Facebook Narodno sveučilište Dubrava

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050
www.ns-dubrava.hr
infocentar@ns-dubrava.hr

Dječje kazalište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 038
info@kazalistedubrava.hr
www.kazalistedubrava.hr
Facebook Kazalište Dubrava


Skip to content