Psihološka tribina “Sijede… koliko doista vrijede?”

U maloj dvorani Kulturnog centra, Dubrava 51 a, održat će se 3. listopada 2023. u 19 sati psihološka tribina “Sijede… koliko doista vrijede?”, u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba. Predavačica je Jasna Čurin, prof. psihologije. Ulaz je slobodan.

Psihologija kao disciplina i znanost pruža nam znanja i vještine kako bismo bolje upoznali sebe i druge, kako bismo uspješnije savladavali različite životne stepenice i na kraju se zapitali gdje se zapravo skriva Mudrost života? Kroz odabrane teme iz psihološko-pedagoško-sociološkoga područja uz uvodno predavanje i razgovor potražit ćemo ključne odgovore.

Čovjek je od pamtivijeka društveno biće koje tijekom svog života prolazi kroz različite socijalne uloge, gradeći odnose s drugim ljudima, koji utječu na njegovo emocionalno i psihofizičko stanje. Raznovrsne psihološke tribine nas uvode u problematiku kako stvoriti bolje okruženje za duhovni rast, te ispuniti vlastitu nutrinu pozitivnim osjećajima, izgraditi čvršće odnose, zauzeti se za sebe i donositi pozitivne odluke, uspješno rješavati konflikte, razviti komunikacijske vještine, te kako na tom “trnovitom putu” pronaći iskonsku sreću.

Voditeljica: Jasna Čurin, prof. psihologije

Skip to content