OTVORENI POZIV za sudjelovanje

OTVORENI POZIV za sudjelovanje na programu Kreativno jutro u sklopu manifestacije Dani Dubrave 2023.

 

S osobitim zadovoljstvom Narodno sveučilište Dubrava najavljuje održavanje manifestacije Dani Dubrave koja postoji od 2004. godine, a nastala je iz potrebe stanovnika Dubrave za zajedničkim djelovanjem, zabavom, okupljanjem u svrhu druženja i socijalizacije, prikazivanjem aktivnosti koje su nastale unutar organizacija i institucija, te društava koje djeluju unutar kvarta.

Središnja događanja ovogodišnje 19. po redu manifestacije Dani Dubrave održat će se od 2. do 21. lipnja 2023. godine u Narodnom sveučilištu Dubrava na dvije lokacije – u Kulturnom centru na adresi Dubrava 51 a i u Dječjem kazalištu Dubrava u Cerskoj 1.

U sklopu Dana Dubrave u subotu 10. lipnja od 10 do 12 sati ispred Kulturnog centra održat će se kulturno-umjetnički program pod nazivom Kreativno jutro, a cilj je predstaviti kreativne snage Dubrave. Ovim putem pozivamo sve profesionalne i amaterske umjetnike, kreativce, škole, vrtiće, zadruge, udruge, obrte i druge organizacije civilnog društva da se uključe u program i predstave svom kvartu.

Pozivamo sve zainteresirane da svoje prijave izvrše najkasnije do nedjelje 4. lipnja putem ovog ovog obrasca

Svaki sudionik ima na raspolaganju: 1 stol za izlaganje, 2 stolice i suncobran. Prijava mora sadržavati: naziv organizacije, ime i prezime odgovorne osobe, kontakt odgovorne osobe i kratki popis ili opis onoga što ćete izložiti.

Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj telefona 099 2050 043 ili mailom na alma.vragovic@ns-dubrava.hr

U okviru programa bit će pripremljen i popratni sadržaj. U slučaju lošeg vremena program će se održati u predvorju Kulturnog centra.

Dani Dubrave pridonose kontinuiranoj tendenciji Narodnog sveučilišta Dubrava za angažmanom i aktivnim uključivanjem stanovništva Dubrave te se nadamo da ćete nam se priključiti u oblikovanju kulturnog i urbanog života našeg kvarta!

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

Narodno sveučilište Dubrava


*Narodno sveučilište Dubrava zadržava pravo izmjene programa.


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr
Facebook Narodno sveučilište Dubrava

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050
www.ns-dubrava.hr
infocentar@ns-dubrava.hr

Dječje kazalište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 038
info@kazalistedubrava.hr
www.kazalistedubrava.hr
Facebook Kazalište Dubrava

Skip to content