Kad male misli postanu velike – upisi u tijeku!

Spas u zadnji čas za uspješan kraj školske godine – pravi je trenutak da dijete uključite u program Kad male misli postanu velike na kojem kroz 4 subote usvaja alate i tehnike za lakše savladavanje svih školskih izazova!

Upisi u tijeku svaki radni dan od 9 do 19 sati u Infocentru Kulturnog centra, Dubrava 51 a, najkasnije do petka 5. svibnja!


KAD MALE MISLI POSTANU VELIKE – tehnike za brže čitanje i čitanje s razumijevanjem

PROGRAM: tehnika sažimanja teksta, tehnika koncentracije i osnove tehnike brzog čitanja, napredne tehnike brzog čitanja, tehnike brzog čitanja s primjenom na stručnu literaturu i interpretacija. Program Malih misli primjeren je djeci koja imaju poteškoća* s čitanjem i razumijevanjem pročitanog teksta. Djeca na sat donose do maksimalno 3 knjige/udžbenika iz kojih uče i/ili lektire.

TERMIN: Subotom 9.00 – 11.15 sati (6., 13., 20. i 27 svibnja 2023.)
DOBNA PREPORUKA: niži razredi osnovne škole (program može pohađati i starije dijete s poteškoćama u čitanju i razumijevanju pročitanog teksta)
SATNICA: 12 školskih sati (4 subote zaredom po 3 šk. sata)
LOKACIJA: učionica br. 1 na 2. katu, Kulturni centar, Dubrava 51 a
VODITELJICA: Marija Šinković Bečić, prof. pedagog.

UPISI u tijeku svaki radni dan od 9 do 19 sati u Infocentru Kulturnog centra, Dubrava 51 a, najkasnije do petka 5. svibnja:

  • Pri upisu se potpisuje ugovor o pohađanju program.
  • Maloljetne osobe mora upisati punoljetna osoba (roditelj ili skrbnik) koja mora donijeti na uvid dokument s OIB-om i potpisati ugovor, također treba pripremiti i OIB maloljetne osobe koju se upisuje.

Grupa starta u subotu 6. svibnja!


Eventualno propuštene sate nije moguće nadoknaditi. Za ostale informacije možete poslati mail na alma.vragovic@ns-dubrava.hr ili nazvati 01 2050 050.

*Riječ poteškoće” odnosi se na širok spektar blažih poteškoća s kojima se djeca stalno ili povremeno susreću, a koji uključuje poremećaje pažnje, nedostatak motivacije, zaigranost, prenatrpanost školskim obavezama, lošu organizaciju i upravljanje vremenom i druge. Program za cilj ima prenijeti djetetu alate za pomoć u čitanju i učenju.


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr
Facebook Narodno sveučilište Dubrava

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050
www.ns-dubrava.hr
infocentar@ns-dubrava.hr

Dječje kazalište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 038
info@kazalistedubrava.hr
www.kazalistedubrava.hr
Facebook Kazalište Dubrava

Skip to content