Škola crtanog filma Dubrava

Škola crtanog filma Dubrava

Škola crtanog filma Dubrava

PROGRAM POČETNE SKUPINE: Na radionici Škole crtanog filma sudjelovali bi polaznici osnovnoškolske dobi (od 10 do 15 godina) s prilagođenim programom, upoznavajući osnove animacije, te rad na grafičkim tabletima. Polaznici će pod stručnim vodstvom svladavati u zdravom okruženju različite animacijske tehnike koje će zatim, prema svojim originalnim scenarijima i razrađenim likovima pretočili u maštoviti svijet prepoznatljiva rukopisa. Oblik izvedbe je prezentacija, usmeni i praktični rad. Završni uradci će biti premijerno prezentirani u maloj dvorani Kulturnog centra, a svaki polaznik će dobiti svoj animirani film na elektronskom mediju za pohranu.

PROGRAM NAPREDNE SKUPINE: Na radionici Škole crtanog filma sudjelovali bi polaznici starije osnovnoškolske dobi koji su svladali osnove animacije, te srednjoškolci prema prilagođenom programu u kojem će, uz stručno vodstvo, svladavati složenije animacijske tehnike. U zdravom okruženju izrađivali bi animirane filmove prema svojim originalnim scenarijima i razrađenim likovima koje će likovno pretočiti u maštoviti svijet prepoznatljiva rukopisa. Oblik izvedbe je prezentacija, usmeni i praktični rad. Završni uradci će biti premijerno prezentirani u maloj dvorani Kulturnog centra, a svaki polaznik će dobiti svoj animirani film na elektronskom mediju za pohranu.

SATNICA: 96 sati za početni tečaj / 128 sati za napredni tečaj
TERMIN U TJEDNU: Subotom, 9.00 – 11.15 h (početna skupina) / subotom, 11.15 – 14.00 h (napredna skupina)
VODITELJ: Vjekoslav Živković
POHAĐANJE:
 Učionica Škole crtanog filma, Kulturni centar Dubrava, Dubrava 51 a

Na Youtube kanalu Narodnog sveučilišta Dubrava pogledajte animirane filmove polaznika Škole crtanog filma Dubrava!


UPISI: Infocentar Kulturnog centra, Dubrava 51 a, radnim danom od 9 do 19 sati.

  • Pri upisu se potpisuje ugovor o pohađanju programa.
  • Maloljetne osobe na upis moraju doći s punoljetnom osobom (roditeljem ili skrbnikom) koji mora donijeti na uvid dokument s OIB-om i potpisati ugovor, također treba pripremiti i OIB maloljetne osobe koju se upisuje.

Za ostale informacije možete poslati e-mail na ns-dubrava@ns-dubrava.hr ili nazvati brojeve telefona 01 2050 030 i 01 2050 050.


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr
Facebook Narodno sveučilište Dubrava

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050
www.ns-dubrava.hr

Dječje kazalište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 038
info@kazalistedubrava.hr
www.kazalistedubrava.hr
Facebook Kazalište Dubrava

Skip to content