Željko Pervan: Izlazak iz ormara – RASPRODANO!

Željko Pervan: Izlazak iz ormara

Željko Pervan Izlazak iz ormara

Srijedom u kazalište: Izlazak iz ormara

18. svibnja, srijeda, 20.00 h, mala dvorana, Kulturni centar, Dubrava 51 a

Ulaznice u prodaji od ponedjeljka 16. 5. 2022. od 9 do 19 sati u Kulturnom centru.

Cijena ulaznice je 40 kuna.


ŽELJKO PERVAN „Izlazak iz ormara“

Nakon showa „Predzadnji put“, popularni Željko Pervan vraća se na pozornicu s novom hit predstavom – „Izlazak iz ormara“!

„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“ najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!
Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.
Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, uvijek sprema sat i pol svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!


*Narodno sveučilište Dubrava zadržava pravo izmjene programa. 


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr

Facebook page

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050
www.ns-dubrava.hr

Skip to content