Psihološka tribina “Čovjek kao socijalno biće, drugi i ja!” u maloj dvorani Kulturnog centra

U maloj dvorani Kulturnog centra, Dubrava 51 a, održat će se 26. travnja u 19 sati tribina “Život naš svagdašnji” s temom “Čovjek kao socijalno biće, drugi i ja!”. Voditeljica je Jasna Čurin, prof. psihologije. Ulaz je besplatan. 

Psihologija kao disciplina i znanost pruža nam znanja i vještine kako bismo bolje upoznali sebe i druge, kako bismo uspješnije savladavali različite životne stepenice, kako bismo uspješno starili i ostarili. I na kraju se zapitali gdje se zapravo skriva Mudrost života? Kroz odabrane teme iz psihološko-pedagoško-sociološkoga područja uz uvodno predavanje i razgovor potražit ćemo ključne odgovore.

Čovjek je društveno biće i tijekom života prolazi kroz  različite socijalne uloge. Tako tijekom cijeloga života gradimo i odnose s drugim ljudima. Na tribini “Čovjek kao socijalno biće, drugi i ja!” govoriti će se kako izgraditi uspješne partnerske odnose, kako se zauzeti za sebe metodom asertivnosti, kako ispravno donositi odluke, kako uspješno rješavati konflikte i razviti komunikacijske vještine…

Voditeljica: Jasna Čurin, prof. psihologije u mirovini

Skip to content