Srijedom u kazalište: Sve što sam prešutjela

Sve što sam prešutjela

Sve što sam prešutjela

U sklopu programa Srijedom u kazalište, u srijedu 16. 3. 2022. u 19 sati u maloj dvorani Kulturnog centra gostuje monodrama Mije Begović Sve što sam prešutjela. 

Monodrama „Sve što sam prešutjela“ počiva na činjenici da je ovo priča o Njoj- ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri- koja priča svoj život na sceni kroz oči osobe „van scene“, te pričajući o svojoj prošlosti dotiče se svih aktualnosti koje muče današnje ljude, te gdje se publika može poistovjetiti po raznim temama današnjice s glavnim lice.

Ulaznice u prodaji od ponedjeljka 14. 3. 2022. do srijede 16. 3. od 9 do 19 sati u Kulturnom centru.
Cijena ulaznice je 40 kuna. Ulaznice nije moguće rezervirati.

*Za dolazak na program potrebna je COVID potvrda ili važeći dokaz o testiranju ili preboljenju.


Monodrama Mie Begović “Sve što sam prešutjela” praizvedbu je doživjela na sceni kazališta “Vidra” 25. studenoga 2016. Tom je monodramom naša slavna umjetnica obilježila 30 godina glumačke karijere.
Mia Begović autorica je monodrame o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kao osoba „izvan scene“.
Pričajući o svojoj prošlosti i svojem životu, Mia se dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti s glavnom junakinjom u mnogim aspektima. Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom.
“Sve što sam prešutjela” je odlična monodrama. Samoironična, beskrajno duhovita, optimistična unatoč svemu i usprkos svima. Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena, i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr

Facebook page

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050

Skip to content