Srijedom u kazalište: Ako sam žena nisam konj

Srijedom u kazalište: Ako sam žena nisam konj

Srijedom u kazalište: Ako sam žena nisam konj

Komedija za jake žene i hrabre muškarce.

U sklopu programa Srijedom u kazalište, u srijedu 16. 2. 2022. u predvorju Kulturnog centra gostuje komedija Ako sam žena nisam konj u režiji Jovana Ljubenovića i izvedbi Ane Poznanović. Predstava počinje u 19 sati.

Ulaznice u prodaji od ponedjeljka 14. 2. 2022. do srijede 16. 12. od 9 do 19 sati u Kulturnom centru.
Cijena ulaznice je 40 kuna. Ulaznice nije moguće rezervirati.

*Za dolazak na program potrebna je COVID potvrda ili važeći dokaz o testiranju ili preboljenju.


Ako sam žena nisam konj – urnebesna komedija o ženi koja traži ljubav. Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe. Priča je to o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba.

Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari. Zbog ljubavi. Zbog biološkog sata. Zbog babe.  O babi koja je tjera da se uda. O muškarcima koji ne bi da se ožene. Priča koja će vas nasmijati i rasplakati. Priča koju će svaka žena razumjeti…. Srijedom u kazalište: Ako sam žena nisam konj


Stand-up komičarka i glumica Ana Poznanović ulazi u svijet stand-up komedije nakon objavljivanja romana “Povratak mami, Siso” koji govori o mladoj ženi koja se bezuspješno pokušava izboriti s balkanskim sustavom vrijednosti, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelj.

Nakon ovog romana ulazi u svijet stand up komedije, prvo s iskusnim kolegama komičarima, a potom i nezavisnim One woman show predstavama koje privlače i žensku i mušku publiku željnu brutalno iskrenih razgovora o muško-ženskim odnosima, posebice o seksu i ispovijedima i “Datingu” u vrijeme društvenih mreža. Srijedom u kazalište: Ako sam žena nisam konj

Nakon dugogodišnjeg iskustva kao stand-up komičarka, konačno se okušala i na “daskama koje život znače” monodramom “Ako sam žena, nisam konj”. U monodrami igra nekoliko “uloga”, od zaljubljene 19-godišnje balavke do 40-godišnjakinje koja je prošla život, a da nije postala pametnija kada je ljubav u pitanju. 


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr

Facebook page

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050

Skip to content