ZUMBA® KIDS – upisi u tijeku!

U tijeku su upisi u proljetni semestar programa Zumba® Kids!

PROGRAM: Savršen program za mlade ljubitelje plesa i Zumbe. Program obuhvaća njihovu omiljenu glazbu kroz plesnu rutinu koja je osmišljena sukladno mogućnostima uzrasta, a baziranu na Zumba formuli. Koreografija se dijeli na osnovne korake, a koraci se pamte kroz igre, aktivnosti i kulturno istraživanje elemenata strukture sata. Zumba® Kids djeci nudi platformu u kojoj mogu skakati, plesati, tresti se i ljuljati u savršenom receptu fitnes zabave. Zumba kids pomaže u razvijanju zdravog životnog stila, usvajajući fitnes kao prirodan dio dječjeg života upravo kroz zabavu. Program posebno vrednuje dječje razvojne elemente poput vodstva, poštovanja, timskog rada, pouzdanja, samopouzdanja, memorije, kreativnosti, koordinacije i svijesti kulture. ZUMBA® KIDS – upisi u tijeku!

SKUPINA: od 6 do 11 godina
SATNICA: dva puta tjedno po 60 minuta (ukupno 24 puna sata)
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a (ulaz na treninge s istoka)


Pri upisu se potpisuje ugovor o pohađanju programa. ZUMBA® KIDS – upisi u tijeku!
Maloljetne osobe na upis moraju doći s punoljetnom osobom (roditeljem ili skrbnikom) koji mora donijeti na uvid dokument s OIB-om i potpisati ugovor, također treba pripremiti i OIB maloljetne osobe koju se upisuje.
Za ostale informacije možete poslati e-mail na ns-dubrava@ns-dubrava.hr ili nazvati brojeve telefona 01 2050 030 i 01 2050 050. 


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr

Facebook page

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050
www.ns-dubrava.hr

 

Skip to content