Književna večer: Ususret Božiću

U utorak,  21. prosinca 2021. godine s početkom u 19h u predvorju Kulturnog centra, Dubrava 51 a održat će se poetsko-glazbena večer: Ususret Božiću!

Već tradicionalno u Narodnom sveučilištu Dubrava od 2014. godine organizira se poetsko-glazbeni program USUSRET BOŽIĆU. Blagdansko vrijeme je vrijeme zajedništva. Vrijeme kada u sebi želimo probuditi nevino, čisto dijete. Vrijeme kada posebno imamo suosjećanje za potrebite. Vrijeme snažne duhovne energije koja ulazi u dubinu našeg bića. Vrijeme kada očekujemo pahuljastu, plesnu rapsodiju. Vrijeme sjete i čežnje. I ove godine ćemo se okupiti i uz glazbene i plesne goste čitati i prepričavati svoj doživljaj blagdana. I kao što je Božić povezao Nebo i Zemlju  mi ćemo na svoj način povezati čovjek i čovjeka. Prisjećat ćemo se običaja svojega kraja vezanih uz blagdan, te kroz poetsku riječ i zajedništvo pokušati pronaći svjetlost i osjetiti toplinu.

GLAZBENI GOSTI: FIS REMETE, ŽELJKO KRUŠLIN, KRUŠKA

PLESNI GOSTI: PAULA PUĐAKIRENA SERTIĆ-SHIREEN

VODITELJICE PROGRAMA: LIDIJA PUĐAK i LJILJANA LIPOVAC

ULAZ SLOBODAN*

*Za dolazak na sve programe potrebna je COVID potvrda ili važeći dokaz o testiranju ili preboljenju (za osobe starije od 16 godina). Program se održava u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i posjetitelji su dužni pridržavati se uputa HZJZ.  Narodno sveučilište Dubrava zadržava pravo izmjene programa. 


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr

Facebook page

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050
www.ns-dubrava.hr

 

Skip to content