UPISI U TIJEKU! Pokreni se i uživaj!

O benefitima aktivnog načina života zasigurno znate već sve. U zdravom tijelu i duh je zdrav!

Sad još samo preostaje da krenete na vježbanje!

Već preko 30 godina u našim se prostorima održavaju rekreativni programi – upisi su u tijeku, a možete izabrati neku od slijedećih grupa:

AERO MIX

PROGRAM: Program uključuje plesno zagrijavanje, aerobičke plesne sekvence srednjeg intenziteta, vježbe razgibavanja i koordinacije, ciljane vježbe za oblikovanje tijela, vježbe snage i kondicije, te vježbe istezanje i opuštanje.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 60 minuta; ponedjeljkom i srijedom od 19.15 do 20.15 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

LATINO FIT

PROGRAM:  Plesna rekreacija koja povezuje plesne korake latinoameričkih plesova i aerobni trening srednjeg intenziteta. Vježbanje je zabavno i dinamično. Naglasak je na poboljšanju kondicije, jačanju mišića i oblikovanju tijela.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 60 minuta; utorkom i četvrtkom od 19.15 do 20.15 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

BASIC PILATES – POPUNJENO!

PROGRAM: Program uključuje vježbe zagrijavanja i razgibavanja, te osnovne pilates vježbe s velikim i malim loptama i ostalim rekvizitima. Polaznici postupno stječu gipkost, oblikovano tijelo i dobru koordinaciju. 

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 60 minuta; utorkom i četvrtkom od 20.30 do 21.30 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

KOREKTIVNI PILATES

PROGRAM: Program uključuje vježbe zagrijavanja i razgibavanja, te pilates vježbe na strunjači s velikim i malim loptama, koje povoljno djeluju na gipkost zglobova i kralježaka.  Posebna se pažnja posvećuje vježbama istezanja i opuštanja.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 96 sati tijekom školske godine, tri puta tjedno po 60 minuta; ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.00 do 19.00 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

NAPREDNI PILATES

PROGRAM: Program uključuje vježbe zagrijavanja i razgibavanja, te intenzivne pilates vježbe na strunjači s velikim i malim loptama i ostalim rekvizitima. Polaznici  stječu gipkost, oblikovano tijelo i dobru koordinaciju. 

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 96 sati tijekom školske godine, tri puta tjedno po 60 minuta; ponedjeljkom i srijedom od 20.30 do 21.30 i petkom od 19.15 do 20.15 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

YOGA 

PROGRAM: Program uključuje sistematsko opuštanje, yoga asane, tibetanske vježbe pomlađivanja, vježbe za energiziranje tijela i vježbe disanja. Vježbanjem se usklađuju psihičke i fizičke funkcije, te postiže gipkost i dobro zdravlje.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 60 minuta; ponedjeljkom i srijedom od 18.45 do 19.45 u Cerskoj , te utorkom i četvrtkom od 19.15 do 20.15 (popunjeno) ili od 20.30 do 21.30 u KC-u
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a i Cerska 1

KOREKTIVNI PILATES popodnevne skupine

PROGRAM: Program uključuje vježbe zagrijavanja i razgibavanja, te pilates vježbe na strunjači s velikim i malim loptama, koje povoljno djeluju na gipkost zglobova i kralježaka.  Posebna se pažnja posvećuje vježbama koordinacije i ravnoteže, te istezanja i opuštanja.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta  tjedno po 60 minuta; utorkom i četvrtkom od 13.45 do 14.45 ili od 15.00 do 16.00 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

YOGA RELAX – jutarnja i popodnevna

PROGRAM: Program uključuje sistematsko opuštanje, yoga asane, vježbe za energiziranje tijela, te vježbe disanja. Vježbanjem se usklađuju psihičke i fizičke funkcije, te postiže gipkost i dobro zdravlje.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 64 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 60 minuta; utorkom i četvrtkom od 16.30 do 17.30 ili srijedom i petkom od 11.00 do 12.00 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

JUTARNJE RAZGIBAVANJE

PROGRAM: Program uključuje plesne sekvence, vježbe zagrijavanja i razgibavanja, vježbe za energiziranje tijela, koordinaciju i ravnotežu, te vježbe disanja. Vježbanjem se usklađuju psihičke i fizičke funkcije, te postiže gipkost i dobro zdravlje.

SKUPINE: odrasli
SATNICA: 96 sata tijekom školske godine, dva puta tjedno po 90 minuta; srijedom i petkom od 9.00 do 10.30 sati
POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a


UPISI: Infocentar Kulturnog centra, Dubrava 51 a.

  • Pri upisu se potpisuje ugovor o pohađanju programa.
  • Maloljetne osobe na upis moraju doći s punoljetnom osobom (roditeljem ili skrbnikom) koji mora donijeti na uvid dokument s OIB-om i potpisati ugovor, također treba pripremiti i OIB maloljetne osobe koju se upisuje.

Za ostale informacije možete poslati e-mail na ns-dubrava@ns-dubrava.hr ili nazvati brojeve telefona 01 2050 030 i 01 2050 050.

Skip to content