DRAMSKI STUDIO u Dječjem kazalištu Dubrava

Želiš naučiti glumiti? Želiš prevladati strah od javnog nastupa? 

Dramski studio prava je stvar za tebe!

PROGRAM: Dramski studio namijenjen je starijim predškolcima, osnovnoškolcima, srednjoškolcima i starijima. Ciljevi i metode rada prilagođeni su dobi i mogućnostima polaznika. Kroz dramsko-pedagoški odgoj i obrazovanje, polaznici upoznaju i uče primjenjivati različite dramske metode i tehnike kao što su dramske igre, dramske vježbe, improvizacije i vođene improvizacije, drama u/za odgoj(u), procesna drama, improvizacijski teatar, itd. U Dramskom studiju polaznici uče surađivati s drugima, vježbaju glas i govor, poboljšavaju fizičku koordinaciju, razvijaju maštu, potiču samopouzdanje, samopoštovanje, samodisciplinu i samouvjerenost. Dramski studio omogućuje djeci i mladima da samostalno oblikuju, izvode i vrednuju osobni i skupni dramsko-scenski rad te grade novi prostor participiranja u obrazovanju i umjetnosti. Program završava izvedbom kazališne produkcije na kazališnoj pozornici.

SKUPINE: od 5 godina na dalje
SATNICA:  dvaput tjedno po sat vremena (60 minuta) za djecu mlađe dobi ili jednom tjedno blok sat (120 minuta) za djecu starije dobi i mlade
POHAĐANJE: Dječje kazalište Dubrava, Cerska 1


Upisi u škole i tečajeve Narodnog sveučilišta Dubrava počinju u ponedjeljak 13. rujna i traju do subote 25. rujna 2021.
Upisi su u Infocentru Kulturnog centra radnim danom od 11 do 19 sati i subotom od 9 do 13 sati.

*Upisi u Dramski studio provode se na obje lokacije: u Dječjem kazalištu Dubrava, Cerska 1 i u Infocentru Kulturnog centra, Dubrava 51 a.

  • Pri upisu se potpisuje ugovor o pohađanju programa.
  • Maloljetne osobe na upis moraju doći s punoljetnom osobom (roditeljem ili skrbnikom) koji mora donijeti na uvid dokument s OIB-om i potpisati ugovor, također treba pripremiti i OIB maloljetne osobe koju se upisuje.
  • Nastava počinje u tjednu od 27. rujna 2021.

Za ostale informacije možete poslati e-mail na ns-dubrava@ns-dubrava.hr ili nazvati brojeve telefona 01 2050 030 i 01 2050 050.


Narodno sveučilište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 030
ns-dubrava@ns-dubrava.hr

Kulturni centar i Infocentar
Dubrava 51 a, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 050
www.ns-dubrava.hr

Dječje kazalište Dubrava
Cerska 1, 10040 Zagreb
tel. 01 2050 038
info@kazalistedubrava.hr
www.kazalistedubrava.hr

 

Skip to content