Zumba

ZUMBA je jedinstvena  kombinacija vježbe i plesa, napravljena tako da fitness učini uzbudljivim iskustvom. Garantira vam dobru zabavu uz motivirajuću glazbu latino ritmova i jednostavnu koreografiju koju svaka polaznica lako može pratiti.

Zumba trening je idealan za sve one koji se nikada nisu bavili plesom i za početnike koji nikada nisu sudjelovali u grupnim fitness treninzima. Trening traje 60 minuta i objedinjuje osnovne principe aerobnog, intervalnog i treninga otpornosti, čime se pospješuje potrošnja kalorija, poboljšava rad kardiovaskularnog sustava i jačanja cijelog tijela. Plesni pokreti na bazi kardio vježbi su laki za praćenje, a obuhvaćaju oblikovanje nogu, ruku, trbušnih mišića i najvažnijeg mišića tijela – srca.

Jedno od načela Zumba treninga je da se održava intervalni trening . To znači da se krećete iz jedne plesne koreografije na sljedeću u koracima, kao što su ples salsa za 5 minuta , hip hop za 5 minuta, merengue za 5 minuta i tako dalje. Vaši otkucaji srca i disanje se razlikuje ovisno o kretanju i zahtjevima vježbe i koreografije. To omogućuje ubrzanje vašeg metabolizma, a time i sagorijevanje kalorija dok radite vježbe, kao i dok mirujete.

Iako tempo može biti previše zahtjevan za osobe koje se prvi puta susreću sa Zumbom i starije osobe, dobra stvar je što si sami možete dozirati jačinu kojom izvršavate vježbe. Primjerice, prvi puta ćete se spuštati u čučanj do pola, a kasnije dozirati koliko je više moguće.

Provjerite nosite li udobnu odjeću, tenisice i uvijek sa sobom imajte bočicu vode. Da biste ovladali Zumbom potrebno je vremena, zato naoružajte se dobrom voljom, izvucite zadnji atom energije i pridružite nam se na treningu . Mi vam nudimo iscrpan trening, puno znoja, smijeha, dobre glazbe, plesa i vježbe.

Za sve informacije kontaktirajte Infocentar na  broj telefona: 01 2050 050 ili na mail: marija.milicevic@ns-dubrava.hr


SKUPINE: Zumba odrasli

SATNICA : utorkom i četvrtkom, 20.00 – 21.00 h

POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a


SKUPINE: Zumba gold

SATNICA: četvrtkom, 18.45 – 19.45 h

POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a


SKUPINE: Zumba kids ili Zumba kids II

SATNICA: utorkom, 18.45 – 19.45 h ili utorkom i četvrtkom, 18.45 – 19.45 h

POHAĐANJE: Kulturni centar, Dubrava 51 a

Skip to content